ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιος με Χρήστο Νικολάου στο Καγκάδι ο Σπύρος Παντελής

Ο Σπύρος Παντελής είναι ένας ακόμη υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Καγκαδίου, με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και το δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες και με πρωτοποριακές  καλλιέργειες δέντρων. Επί σειρά ετών έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στην ένωση νέων αγροτών νομού Αχαΐας. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μιχαλοπούλου, έχουν δυο παιδιά και διαμένουν μόνιμα στο Καγκάδι.

«Μ’ αρέσουν τα κοινά και η προσφορά στον τόπο που επιλέγεις να εργαστείς και να ζήσεις. Γι΄ αυτό και αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στην Τοπική Κοινότητα του χωριού μου. Η εργατικότητα και η  προσφορά  μας  ενώνει με τον Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Δίνουμε ένα όμορφο αγώνα που στο τέλος θα βγει νικητής ο Τόπος μας» ανέφερε ο  Σπύρος Παντελής.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα με την υποψηφιότητα του Σπύρου. Ενός ανήσυχου και πρωτοπόρου καλλιεργητή. Ενός ανθρώπου που συνεχώς καινοτομεί στην εργασία του και αναζητά νέους ορίζοντες . Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά την ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ»  τόνισε ο Δήμαρχος  Δυτικής Αχαΐας Χρήστος  Νικολάου.