ΠΑΤΡΑ: “Πλατεία Ανθρωπιάς” κι εθελοντικής αιμοδοσίας η πλατεία Γεωργίου – Από σήμερα έως τις 6 Απριλίου

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε όλη μας την ψυχή και λίγο από το αίμα μας», ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός», διοργανώνει εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από 1 έως 6 Απριλίου στην Πλατεία Γεωργίου.

Ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης των συνδημοτών, με στόχο την προσφορά όσο το δυνατόν περισσότερων μονάδων αίματος, αφού την περίοδο των μεγάλων εορτών, παρατηρείται έλλειψη λόγων της απουσίας των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε την ταλαιπωρία των συνανθρώπων μας Θαλασσαιμικών τα Χριστούγεννα, όταν δεν υπήρχε αίμα να μεταγγιστούν, ταλαιπωρία που δεν πρέπει να υποστούν και το Πάσχα.

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μαζί, «Την Πλατεία Γεωργίου, πλατεία ανθρωπιάς», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σύλλογος.

Η Αιμοδοσία θα γίνεται Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 9.30 – 1.30 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9.30 – 1.30 και 5.30 – 8.30.

Συνδιοργανωτής της εβδομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια ο Αχαϊκός Σύλλογος Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, η ΓΕΦΥΡΑ Ρίου – Αντιρρίου – Πυλώνες Αλληλεγγύης, ενώ χορηγός είναι η εταιρεία «Divico» security.