Κίνημα Αλλαγής: Ενωτική με ισχυρό μήνυμα ανανέωσης η νέα Κεντρική Επιτροπή-Διαβάστε τα 411 ονόματα που εξελέγησαν

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα ονόματα που εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΠαΣοΚ, μετά το συνέδριο του Σαββατοκύριακου

Το νέο όργανο θα αποτελείται από 251 εκλεγμένα μέλη, συν τους βουλευτές, ευρωβουλευτές και προέδρους τριτοβάθμιων οργανώσεων.

Η ΚΕ θα εκλέξει τις επόμενες ημέρες την 21μελης Εκτελεστική Γραμματεία, ένα ευέλικτο όργανο το οποίο θα μπορεί να συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και τον νέο γραμματέα το κόμματος.

Οι νέοι σχηματισμοί που διαμορφώνονται… είναι παλιοί καθώς στην ΚΕ σε ποσοστό 90%, εκλέγονται στελέχη του προεδρικού μπλοκ καθώς και του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, των δύο ισχυρών πόλων δηλαδή του Κινήματος.

Ενδιαφέρον είναι ότι τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν ο νυν γραμματέας, Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο εκπρόσωπος τύπου Παύλος Χρηστίδης. Τρίτος εξελέγη ο στενός συνεργάτης της Φ. Γεννηματά Μανώλης Οθωνας, τέταρτος ο παλαιός συνδικαλιστής Χρήστος Πολυζωγόπουλος, πέμπτος ο Κώστας Πανταζής.

Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός ότι επανακάμπτει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης που εξελέγη στην όγδοη θέση, παρά το γεγονός ότι από το στρατόπεδο Ανδρουλάκη δεν υπήρχε γραμμή για να εκλεγούν ψηλά στελέχη που είναι κοντά του.

Εντυπωσιακή η θέση που πήρε (12η) ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ ο οποίος για πρώτη φορά εκλέγεται και μάλιστα σε τόσο υψηλή θέση. Ο κ. Μαλέλης είναι υποψήφιος στη Β’ Πειραιά.

Διαβάστε ολόκληρη τη λίστα των εκλεγέντων στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.

Η τελική κατάταξη θα διαμορφωθεί, αφού πρώτα υπολογιστή η ποσόστωση των γυναικών που είναι 33%.