(Φωτο)-Την πρωταθλήτρια ομάδα Νέων Γυναικών της ΝΕΠ υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας

Τα «χρυσά» κορίτσια της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών τίμησε για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Νέων Γυναικών ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου 2019 στην έδρα της Περιφέρειας.
Ο κ. Κατσιφάρας συνεχάρη τις «γοργόνες» της ΝΕΠ για τις σπουδαίες επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια και κυρίως για το ήθος που έχουν επιδείξει, χαρακτηρίζοντάς τες πρότυπα προς μίμηση, για τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά τους και την επιμονή τους να κυνηγούν με θυσίες σημαντικούς στόχους και διακρίσεις. «Η ανάδειξή σας σε πρωταθλήτρια ομάδα μάς κάνει υπερήφανους. Η επιτυχία αυτή αντανακλά τις προσπάθειές σας, του προπονητή σας Δημήτρη Μπιτσάκου και της διοίκησης του συλλόγου σας. Άλλωστε μας έχετε συνηθίσει σε τέτοιες επιτυχίες. Εύχομαι από καρδιάς να χαρίσετε πολλές ακόμη διακρίσεις στην πόλη μας αλλά και στη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Είναι τιμή για την Πάτρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας η λειτουργία ενός τέτοιου αθλητικού συλλόγου, το οποίο συνεχίζει την παράδοση που έχει στις αναπτυξιακές ηλικίες να αναδεικνύει πρωταθλητές, με συνεπή παρουσία και σπουδαίες διακρίσεις στα αθλητικά δρώμενα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην κοινωνία και ιδίως στη νεολαία. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.
Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας.
Στο γραφείο του Περιφερειάρχη βρέθηκαν οι αθλήτριες : Γιαννακέα, Χρυσανθοπούλου, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Ζαφειράκη Μ., Παπαδοπούλου, Μοίραλη Ο., Μπιτσάκου, Μοίραλη Κ., Λυκοθανάση , Ζαφειράκη Κ., Σπυράτου, Γεωργίου, Τσίστα Ε..
Τις πρωταθλήτριες της ΝΕΠ συνόδευσε ο προπονητής τους Δημήτρης Μπιτσάκος.