ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιος με τον Νικολάου στην Κοινότητα Μαζαρακίου θα είναι ο τραπεζικός Χρ. Σταθόπουλος

Υποψήφιος με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Μαζαρακίου  θα είναι ο τραπεζικός Σταθόπουλος Κων.  Χρήστος.

Πρώην διευθυντής του καταστήματος της Εμπορικής και Alpha Τράπεζας στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας , ο γνωστός  Χρήστος Κων. Σταθόπουλος από το Μαζαράκι θα είναι υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα του χωριού, με τον Χρήστο Νικολάου.

«Η αγάπη μου για τον τόπο μου καθώς και η διάθεσή μου να προσφέρω σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον σημερινό και αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου συνετέλεσαν ώστε να θέσω υποψηφιότητα και να ζητήσω την ψήφο από τους συγχωριανούς μου» ανέφερε ο Χρήστος Σταθόπουλος.

«Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».  Έναν αξιόλογο άνθρωπο και επιτυχημένο οικογενειάρχη. Τον Χρήστο τον γνωρίζω πολλά χρόνια – είμαστε φίλοι –  και με τιμά και εμένα προσωπικά η συμπόρευση του με την Παράταξή μας.  Ένας άνθρωπος, με όρεξη, αγάπη και πάθος για το χωριό του. Ο Συνδυασμός  μας ενδυναμώνεται καθημερινά και ενισχύεται με προοδευτικούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα χωριά τους  και έχουν όρεξη να προσφέρουν. Συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα που καθημερινά δίνουμε» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Ο Χρήστος Σταθόπουλος είναι παντρεμένος με την Διαμάντω Κανελλοπούλου και έχουν τρεις κόρες.