ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, η νέα συνέλευση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής – Η Δημοτική Κίνηση προχωράει μπροστά

Η δημοτική κίνηση Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Πάτρα προχωράει μπροστά! Μετά την επιτυχία των πρώτων δύο συνελεύσεων της πρωτοβουλίας για μια αντικαπιταλιστική επαναστατική παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές οι αγωνιστές και αγωνίστριες της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής καλούμε σε νέα συνέλευση αυτή την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 5μμ στην ΕΒΕ (πλατεία Όλγας).

Στην κορυφή της ατζέντας της επερχόμενης συνέλευσης βρίσκονται:
η κάθοδος μας στις επερχόμενες τοπικές εκλογές της 26ης Μάη στην Πάτρα
η συγκρότηση ψηφοδελτίου με εργαζόμενους/ες, ανέργους/ες, συνταξιούχους, φοιτητές/ριες, αυτοαπασχολούμενους/ες
η διαμόρφωση της εκλογικής διακήρυξης η οποία θα αποτελέσει την πολιτική καρδιά της παρέμβασης μας
Τα μάτια μας είναι στραμμένα στην επόμενη των εκλογών και των σημαντικών προκλήσεων με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπο το εργατικό-λαϊκό κίνημα, σε μια περίοδο έντασης της επίθεσης κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου και συνέχισης της πολύπλευρης κρίσης του συστήματος.
Δεν προτείνουμε μια άλλη διαχείριση στα πλαίσια των χρεοκοπημένων δήμων με τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς. Λέμε να τελειώνουμε με όλα αυτά μέσα από το δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα.
Σε αυτό το πνεύμα απευθύνουμε κάλεσμα συνεργασίας και συμπόρευσης σε όλες τις φωνές που πιστεύουν ότι υπάρχει μια άλλη διέξοδος μέσα από τους αγώνες μας, μαζί και στον καθένα και την καθεμιά που αναφέρεται στην αντικαπιταλιστική επαναστατική αριστερά για να υπηρετήσουμε από κοινού την σπουδαία υπόθεση της δικαίωσης του αγώνα του εργαζόμενου λαού ενάντια στα δεινά της κρίσης και των μνημονίων.

Ανοιχτά αμεσοδημοκρατικά συζητάμε και αποφασίζουμε τη δράση μας.

Στην Πάτρα που ζούμε και δουλεύουμε, να πάρουμε πίσω τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας!

Κυριακή 31 Μαρτίου ώρα 5μμ στην ΕΒΕ (πλατεία Όλγας)

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Πάτρα