Ό, τι κι αν κάνουν, το τέλος τους πλησιάζει και θα είναι εκκωφαντικό

 

Το υποτιθέμενο μεγαλύτερο σκάνδαλο (της Νοvartis) στα ελληνικά χρονικά αποδείχτηκε τελικά η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους. Και από κοντά, όλα τα  δήθεν σκάνδαλα του παρελθόντος κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος.

Τώρα, η χειρότερη κυβέρνηση που είχε μεταπολιτευτικά ο τόπος , στην απέλπιδα προσπάθεια της να αποτρέψει το επικείμενο και αναπόφευκτο τέλος της, συνεχίζοντας να επενδύει στη σκανδαλολογία, στήνει την έσχατη της παράσταση για τα δήθεν παράνομα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία ωστόσο αποδείχθηκαν νόμιμα ακόμη και από την εξεταστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ! 

Η στόχευση μιας ακόμη άθλιας επίθεσης είναι προφανής και θα έχει την ίδια κατάληξη που είχαν και οι προηγούμενες. Θα πέσει στο κενό.  

Το χειρότερο, όμως, για τους ίδιους τους απερχόμενους κυβερνώντες, είναι ότι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι και τους περιμένουν στην κάλπη για να τους στείλουν στα σπίτια τους, αυτά που δεν θα βγουν στο σφυρί, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα χιλιάδων συμπολιτών μας, που πίστεψαν στα ψεύτικα λόγια τους, τα μεγάλα. Όπως αυτό που διατυμπάνιζε ότι κανένα σπίτι δεν θα έπεφτε στα χέρια τραπεζίτη.    

 Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει και το μήνυμα που θα στείλει η ελληνική κοινωνία στη χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, θα είναι συντριπτικό.

Με τη Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση της χώρας και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ελλάδα θα σταθεί πάλι όρθια στα πόδια της και με την καθοριστική συνδρομή όλων μας θα την οδηγήσουμε σε μια νέα αναγεννητική εποχή, αντάξια της ένδοξης Ιστορίας της. 

Του Θανάση Νταβλούρου