Νέα γκέλα της Παναχαϊκής (0-1 από Εργοτέλη)

Χωρίς δυνάμεις, χωρίς ηθικό, χωρίς τίποτα, οι παίκτες της Παναχαϊκής υπέστησαν μία ακόμα πικρή ήττα, αυτή τη φορά από τον Εργοτέλη με 1-0, και οι ελπίδες για τη 2η θέση ψαλιδίζονται. Δεν είναι ότι η διαφορά από τον 2ο και τον 3ο είναι χαώδης, αλλά ότι η Παναχαϊκή δείχνει πλέον μικρή ομάδα, βγάζει στον αφρό όλες τις αδυναμίες της.
Χρόνος υπάρχει ακόμα, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, φαίνεται πολύ δύσκολο να αντέξει να διεκδικεί τη 2η θέση.
Η σημερινή ήταν η 2η σερί ήττα στην Πάτρα, αφού είχε προηγηθεί εκείνη από τον Κισσαμικό (1-3) την Τετάρτη.
Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας δεν βοήθησε καθόλου, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος. Η ομάδα πάντως εδώ και καιρό έδειχνε ότι δεν μπορεί…
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βόλος 54, Απόλλων Λάρισας 44, Πλατανιάς 42, Εργοτέλης 40, Παναχαϊκή 40, Απόλλων Καλαμαριάς 40, Κισσαμικός 38, Κέρκυρα 38.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Περράκης του Συνδέσμου Αθηνών, ενώ βοηθοί του ήταν οι Βεργέτης από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας και Αδαμόπουλος από τον Σύνδεσμο Μεσσηνίας. 4ος ήταν ο Μπαΐλης του Συνδέσμου Πρέβεζας.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Τσιώλης): Κολοβούρης, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Κολ (54’ Αργυρόπουλος), Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (76’ Μπαστακός), Κόβατσεκ (33΄ λ.τ. Μωραίτης)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Nίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Ζέραρ, Μπουρσέλης, Μπάτζιος, Μαζούλουξης, Μπρούς, Τσέλιος, Οικονόμου, Μανουσάκης (54’ Μπουτσάκης / 82’ Γκουαντέ), Ιατρούδης, Έφορντ