Η Ραλλία Χρηστίδου : Αν εκλεγώ, η νύχτα σιγά-σιγά θα… νυχτώσει

Μιλώντας στους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι θα αφήσει το τραγούδι, αν εκλεγεί στην Ευρωβουλή – Είπε ότι της πήρε μόλις… 24 ώρες, για να πει το «ναι» στην πρόταση του Πάνου Σκουρλέτη να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ
Στην εκπομπή «Σοσιαλίστες», με τους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, στον ΘΕΜΑ 104,6, μίλησε σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που πέρασε στο παρελθόν και από το δημοφιλές σόου «Fame Story», απάντησε με ένα «γιατί όχι;», όταν ρωτήθηκε γιατί κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφια του κυβερνητικού κόμματος για μια θέση στην Ευρωβουλή.

«Ήταν μια πρόταση που ξάφνιασε και μένα» είπε, για να προσθέσει ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα της γινόταν μια τόσο τιμητική πρόταση. Αποκάλυψε, δε, ότι της πήρε μόλις… 24 ώρες για να πει το «ναι».

Μιλώντας για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, τις χαρακτήρισε πολύ σημαντικές, καθώς, όπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων, «είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ενωθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις ενάντια στις ακροδεξιές και ρατσιστικές φωνές».

Όσο για την ενασχόλησή της με την πολιτική, υποστήριξε πως «το να ασχοληθείς με την πολιτική δεν είναι προνόμιο μόνο κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων», κάνοντας αναφορά σε πανεπιστημιακούς και ιατρούς, μεταξύ άλλων, για να προσθέσει ότι η όποια αναγνωρισιμότητα που έχει, μέσδα από την παρουσία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος του κόσμου. «Δεν είμαι καλή στο να διαφημίζω τον εαυτό μου. Έχω μάθει να μιλάω με τον κόσμο, να είμαι μέσα στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, η Ραλλία Χρηστίδου αποκάλυψε ότι, σε περίπτωση που εκλεγεί στην Ευρωβουλή, τότε «η νύχτα θα… νυχτώσει σιγά-σιγά», όπως είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το τραγούδι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα, ενώ εκτίμησε ότι δεν υπάρχει «πολιτισμός» στο Διαδίκτυο, «καυτηριάζοντας» το γεγονός ότι πολλοί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το Ίντερνετ, για να ασκήσουν κριτική.

Μάλιστα, θέλησε να μην αφήσει ασχολίαστη και την κριτική που δέχθηκε για τον όρο «ευρωβουλεύτρια» που χρησιμοποίησε, όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της μέσω των social media. «Το “ευρωβουλεύτρια” είναι σωστό» είπε, για να προσθέσει με νόημα ότι «αρκεί να το αναζητήσει κανείς στο Google…».