(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Συναυλιακή εκδήλωση, σήμερα, από τη Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής

Συμμετοχή σε συναυλιακή εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά].

Αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου, θα μεταβεί στην Τρίπολη, όπου θα λάβει μέρος στο 2ο Πανελλήνιο Φόλκ Φεστιβάλ Χορωδιών, που οργανώνει η Χορωδία Τρίπολης, και στο οποίο θα μετάσχουν ακόμα, η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου: ‘’Ιωάννης
Σακελλαρίδης’’, η Χορωδία Γονέων Μουσικού Σχολείου Πειραιά, η Γυναικεία Χορωδία ‘’Νηρηίδες’’, Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος Νέα Χορωδία Λευκάδας και η Χορωδία- Μαντολινάτα Αργοστολίου.

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα ερμηνεύσει τα εξής έργα: ‘’NIGRA SUM’’, PABLO CASALS, ‘’SING ALLELUIA!’’, Psalm 96 & 98, VICTOR C. JOHNSON,
‘’AVE MARIA’’, GYORGY ORBAN, ‘’ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ’’, Στίχοι: ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ, ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ, Επεξεργασία: ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΤΣΟΥ, ‘’TRAGNALA E MALKA MOMA’’, Παραδοσιακό Βουλγαρίας, Επεξεργασία: STEFAN KOUTEV και ‘’ΘΑΛΑΣΣΑΚΙ’’, Παραδοσιακό, Επεξεργασία: ΛΟΥΚΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Τη Χορωδία, που θα διευθύνει η Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου – πιάνο θα παίξει η καθηγήτρια Μαρίνα Μυλωνά- θα συνοδεύσουν μέλη του Δ.Σ., ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Μο Σταύρος Σολωμός και η Διοικητική Διευθύντρια του Ωδείου του Οργανισμού, Έφη Καββαδία- Ζέρβα.