(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Νίκο Παπαδημάτο – «Σε παρακολουθούμε και σε στηρίζουμε»

Δύο φορές, το τελευταίο χρονικό διάστημα, συναντήθηκαν κατ΄ ιδίαν, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Νίκο Παπαδημάτο.

Η πρώτη ήταν όταν «κλείδωσε» η υποψηφιότητα Παπαδημάτου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και η δεύτερη πριν από λίγες ημέρες. Στη συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της προεκλογικής προσπάθειας του Νίκου Παπαδημάτου, ενώ επίσης ζήτησε πληροφορίες γι’ αυτήν.

«Σε παρακολουθούμε και σε στηρίζουμε» τόνισε προς τον υποψήφιο δήμαρχο.

«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο για την πορεία της προεκλογικής μας προσπάθειας και να τον καταστήσω κοινωνό για επί μέρους πλευρές του αγώνα μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδημάτος και συνέχισε: «Η συζήτησή μας είχε θετικό πρόσημο ενώ ταυτόχρονα μου δόθηκε η δυνατότητα να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τη συνδρομή και την υποστήριξή του σε μια ευρύτερη προσπάθεια που θέλει την ανάταξη της Πάτρας και του Δήμου, στόχοι που καθίστανται εφικτοί μέσα από την εκλογική νίκη του συνδυασμού μας».