(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιοι με τον Νικολάου στην Κάτω Αχαΐα Φ. Νιφόρα, Τ. Καρβέλης και Γ. Αγγελόπουλος

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Δημοτική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας θα είναι η Φωτεινή Νιφόρα και οι Τάκης Καρβέλης & Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Φωτεινή Νιφόρα είναι επαγγελματίας κομμώτρια και αισθητικός, ενώ διαμένει στην Κάτω Αχαΐα, μάλιστα έκανε την ακόλουθη δήλωση για την υποψηφιότητά της:
«Θέλοντας και εγώ να προσφέρω στην προσπάθεια που γίνεται για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στην Αχαγιά μας, ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα του δημάρχου Χρήστου Νικολάου και θέτω υποψηφιότητα στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας. Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» με ανθρώπους που έχουν «δοκιμαστεί» στην ελεύθερη αγορά και υπηρετούν τον θεσμό του δημάρχου καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο ξεπερνώντας δημοσιοϋπαλληλικά ωράρια».

Ο Καρβέλης Παναγιώτης είναι εν αποστρατεία αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, στο τμήμα εγκληματολογικών ερευνών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Διατέλεσε αντιπρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας καθώς επίσης και του γυμνασίου Κάτω Αχαΐας. Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Κάτω Αχαΐας «Πάλεια». Επίσης είναι υποδιοικητής και συντονιστής του τμήματος Πολιτικής Άμυνας Δυτικής Αχαΐας. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Κοροβέση, έχουν αποκτήσει 2 παιδιά και διαμένει στην Κάτω Αχαΐα.

Ο Γεώργιος Χρ. Παπαδόπουλος, είναι εν ενεργεία υπαξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αράξου. Μετά από χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό ως αθλητής και τώρα από την θέση του διπλωματούχου προπονητή ποδοσφαίρου, τόσο σε τοπικές ομάδες όσο και σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και με αφορμή την υποψηφιότητά του δήλωσε: «ήρθε η ώρα να δώσω άλλον έναν αγώνα, διαφορετικό αυτή την φορά, ο οποίος αφορά την ανάπτυξη στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, από το πόστο όμως πλέον, του υποψήφιου τοπικού συμβούλου. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ο κυρίαρχος λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια είναι το γεγονός ότι πείστηκα για το εγχείρημα της αναβάθμισης της πόλης μας. Άνθρωποι με διαφορετικές καταβολές αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις κομματικές τους αναφορές και βάζουν ως πρωταρχικό κριτήριο την αγάπη τους για την Δυτική Αχαΐα. Σε ένα τέτοιο εγχείρημα δε θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος».