Ελευθερία Ρήγου: Είχα κρίσεις πανικού, η καρδιά μου χτυπούσε με 110 παλμούς

Η Ελευθερία Ρήγου βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη και στην εκπομπή, Μετά τα Μεσάνυχτα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της κατάθλιψης, αλλά και την εποχή που πήρε 40 κιλά, βιώνοντας έτσι μια δύσκολη φάση για την προσωπική της ζωή.

«Δεν ξέρω αν μπορούσα να το διαχειριστώ ή όχι. Όταν αντιμετωπίζεις κρίσεις πανικού, η καρδιά σου χτυπάει με 110 παλμούς και ενώ ξέρεις τα λόγια σου, νομίζεις ότι θα τα ξεχάσεις, αυτό δεν είναι γιατί τα παρατάς. Είχα πάρα πολύ άγχος, δεν απολάμβανα τη δουλειά μου, ήταν από τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης».

 

«Σιγά σιγά, άρχισα να είμαι σε μια αδράνεια, να αφήνομαι και αυτό με έβαλε σε έναν άλλο δρόμο και σκεφτόμουν πως όταν θελήσω να ξαναγυρίσω θα μπορώ να το κάνω. Όμως δεν ήταν έτσι», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πώς πήρε τα 40 κιλά, λέγοντας όμως πως δεν ήταν η πρώτη φορά που πήρε τόσα κιλά, αφού το έχει ξαναπάθει και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

“Είχα ξαναπάρει κιλά και στην περίοδο της εγκυμοσύνης μου, όπου πήρα 40 κιλά και τα έχασα. Απλώς τώρα αποφάσισα να κάνω μια νέα δημόσια εμφάνιση και με έπιασε ο φωτογραφικός φακός και ξεκίνησαν τα σχόλια” , δήλωσε για το σώμα της και τη στιγμή που ξεκίνησαν τα δημόσια σχόλια για την εμφάνισή της.

“Την περίοδο που έβαλα πάλι κιλά, ήμουν ένας άνθρωπος κλειστός, χωρίς ενδιαφέροντα. Για να πάρει κάποιος 40 κιλά μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, αλλά και μαζί με τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνα, το σωματικό μου βάρος άλλαξε.”

Όσο για τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της η Ελευθερία Ρήγουδήλωσε: “Φαίνεται πως είχε αλλάξει η χημεία του εγκεφάλου μου. Είχα πάψει να πιστεύω στον εαυτό μου και σε αυτά τα οποία μπορούσε να καταφέρει.”

 

THETOC.GR