ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιοι με Νικολάου στην Τοπική Κοινότητα Μετοχίου Λαγού – Κονιδάρη, Τζιλίρης, Παπαγγελής και Πανούτσος

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Μετοχίου θα είναι η Λαγού – Κονιδάρη Βασιλική και οι Βαλάντης Τζιλίρης, Παπαγγελής Παναγιώτης και Πανούτσος Κωνσταντίνος.

Όπως αναφέρουν: «Η αγάπη μας  για τα κοινά καθώς και η αναγνώριση προς το πρόσωπο του Δημάρχου Χρήστου Νικολάου για τον καθημερινό αγώνα που δίνει, μας έπεισαν  ώστε να θέσουμε υποψηφιότητα στην Τοπική Κοινότητα του χωριού μας. Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ με την «Συνεργασία Δυμαίων  Πολιτών» με ανθρώπους που έχουν καταξιωθεί στην ελεύθερη αγορά και όχι με κηφήνες του Δημοσίου».

Η Λαγού-Κονιδάρη Βασιλική, είναι κομμώτρια διαμένει στο Λάππα  και έχει 2 παιδιά. Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και είναι ιδιοκτήτρια επιχειρήσεων. Είναι πρόεδρος του συλλόγου γυναικών «Μελισσάνθη» και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Λάππα και γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Λάππα.

Ο Βαλάντης Τζιλίρης είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Κοτσαύτη και έχει δυο παιδιά. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διαμένει στο Μετόχι Αχαΐας.

Ο Παπαγγελής Παναγιώτης,  είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην Αρδευτική Αχαΐας ενώ παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας. Έχει παίξει στον Ατρόμητο Λάππα και διαμένει μόνιμα στο χωριό.

Ο Κωνσταντίνος Πανούτσος είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου, ασχολείται με αγροτικές εργασίες και παράλληλα είναι ιεροψάλτης στην εκκλησία στο Λάππα, όπου και διαμένει μόνιμα.