ΠΑΤΡΑ: Περιοδείες και οι συγκεντρώσεις του Δημάρχου Κ. Πελετίδη και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις του Δημάρχου Πατρέων και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη, καθώς και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Σήμερα το πρωί στο κέντρο της Πάτρας οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη (πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), Παναγιώτη Μελά (Αντιδήμαρχος), Βίβιαν Σαμούρη (Δημοτική Σύμβουλος), Ήρα Κουρή (Πρόεδρος Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων), Μανώλη Σπανό (Έμπορος), Γιώργο Μαγιάκη (πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς) και Σταυρούλα Ζαρνάβαλου (νηπιαγωγός), ενημέρωσαν τους δημότες για την δίκη του Δημάρχου, την Δευτέρα 1η Απρίλη, στις 9 το πρωί. Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού έργου, Χρήστος Κορδάς δικάζονται για τη δημιουργία του Νότιου Πάρκου. Κατηγορούνται, για το «κατ’ εξακολούθηση έγκλημα της μεταβολής του χώρου». Ένας χώρος που ήταν επί χρόνια πλήρως εγκαταλελειμμένος και αφημένος στην τύχη του γεμάτος σκουπίδια, χόρτα, μπάζα, αποτελούσε εστία μόλυνσης για την πόλη μας. Η «μεταβολή» που έγινε στο χώρο ήταν ο καθαρισμός του και η διαμόρφωση σε πάρκο από τους εργαζόμενους και τα μηχανήματα του Δήμου, χωρίς να χρεωθεί ο πατραϊκός λαός με εργολαβίες.
Αύριο Παρασκευή 29/3 στις 7:30 το πρωί, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα συναντηθεί και θα μιλήσει στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ. Επίσης, το απόγευμα στις 7 μ.μ., θα μιλήσει στο καφενείο «Ρεσιτάλ», που βρίσκεται επί της Έλληνος Στρατιώτου (κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής).