ΠΑΤΡΑ: Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος υποψήφιος με τον Γρ. Αλεξόπουλο

Έφτασε ο καιρός να αποκτήσει η Πάτρα μια πραγματικά ακηδεμόνευτη Δημοτική Αρχή, που θα γκρεμίσει τις διαχωριστικές κομματικές γραμμές και θα εγείρει γέφυρες ενότητας με όλους τους δημότες.

 

Μοναδικός μας εχθρός είναι τα προβλήματα της Πάτρας και μόνο απέναντι σε αυτά παλεύουμε! Και σε αυτό τον αγώνα πρέπει να επιστρατευτούμε όλοι, για το καλό της πόλης. Με αίσθημα ευθύνης,απέναντι στις επόμενες γενιές και με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την ανάγκη επίλυσης των πολλών ΄΄καυτών΄΄ προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πάτρα μας.

 

Η Πάτρα δικαιούται να γίνει μια σύγχρονη πόλη, λειτουργική για τους δημότες, που θα δεσπόζει στην ευρύτερη περιοχή με διεθνή ακτινοβολία ως πόλος έλξης τουρισμού και πολιτισμού. Δεν πρέπει να παραδοθεί σε εκπροσώπους του κομματικού σωλήνα!

 

Πρέπει να ανοίξουμε τις πόρτες του Δήμου σε όσους έχουν τη φιλοδοξία να προσφέρουν και να αποτρέψουμε αυτούς που έχουν την ματαιόδοξη φιλαυτία να αναρτήσουν κομματικές ή προσωπικές σημαίες στο Δημαρχείο.

 

Η κατάρρευση των κομματικών μηχανισμών και ο απόλυτα αυτοδιοικητικός χαρακτήρας των εκλογών ενισχύει την προσπάθεια όλων μας, ώστε να δημιουργήσουμε έναν πόλο δημιουργικών δυνάμεων, με κοινό όραμα και δημιουργική κατάθεση απόψεων.

 

Η Πάτρα δικαιούται την ανασυγκρότηση του κοινωνικού ιστού της, την αρωγή των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, σε συνδυασμό με επιχειρηματικές πρωτοβουλίες για να ξαναγίνουμε περιφερειακό παραγωγικό και εμπορικό κέντρο.
«θέλουμε να ζωγραφιστεί ξανά το χαμόγελο της αισιοδοξίας στα χείλη των πατρινών, δεν αντέχουμε άλλο αυτή τη μίζερη και παθητική νοοτροπία του πρόχειρου αυτοσχεδιασμού, που πληρώνει έπειτα ο δημότης. Η Πάτρα δικαιούται καλύτερης τύχης και αυτό θα το καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»!

 

Συστρατεύομαι στην κοινή προσπάθεια ως υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος του Νοτίου διαμερίσματος.