Kατάφερε να ενώσει χιλιάδες ανθρώπους

Το δικό της στίγμα και με ιδιαίτερη επιτυχία, έδωσε και αυτή τη χρονιά η πόλη του Αιγίου, με σειρά εκδηλώσεων και μηνυμάτων μέσα από το θεσμό του «Παιδικού Καρναβαλιού». Η φετινή διοργάνωση, κατάφερε να ενώσει χιλιάδες ανθρώπους και να γίνουν κοινωνοί της πολιτιστικής φιλοσοφίας του θεσμού.
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δ. Αιγιαλείας, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, το τμήμα της τροχαίας Αιγίου, το Υπολιμεναρχείο Αιγίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, για την υποδειγματική και αγαστή συνεργασία, την ανιδιοτελή συμμετοχή, το αίσθημα ευθύνης και την καταλυτική συμβολή στη μεγάλη επιτυχία της πολιτιστικής εκδήλωσης καθώς και στην ασφάλεια των πολιτών.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (ηλεκτρονικά και έντυπα) για τη συνεχή τους υποστήριξη, στοιχείο που επιπρόσθετα αποτέλεσε μεγάλη συμβολή στην επιτυχία του θεσμού, που υπεύθυνα, έγκαιρα και έγκυρα, με σοβαρότητα, συνέπεια, ύφος και ήθος γίνανε βήμα έκφρασης των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων
Κουτρόπουλος Αριστομένης