(Φωτο)-Πάτρα:Ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης τίμησε τις πρωταθλήτριες της ΝΕΠ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, τίμησαν στο Δημαρχείο τα κορίτσια της Ν.Ε.Π. (Ναυταθλητική Ένωση Πατρών) για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Νέων Γυναικών.

Καλωσορίζοντας τις πρωταθλήτριες ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, είπε:

«Όσο δύσκολος ήταν ο αγώνας που δώσατε και η διαδρομή για να φθάσετε στο τέλος του, τόσο πιο μεγάλη σημασία έχει και η νίκη που κατακτήσατε. Συγχαρητήρια. Συμβάλλετε με την στάση σας στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων, δείχνετε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθεί η νεολαία.

Στη ζωή μέχρι πρόσφατα, η κάθε γενιά περνούσε καλύτερα από την προηγούμενη γιατί και η επιστήμη και η τεχνολογία και ο κόσμος προόδευαν. Η σημερινή γενιά δεν περνά καλύτερα και αυτό δεν είναι σωστό, είναι ανάποδο. Αιτία είναι το ότι σταματήσαμε να αγωνιζόμαστε γι’ αυτά που δικαιούμαστε. Πρέπει να αγωνιστούμε λοιπόν για να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη».

Με τις ευχές για νέες μεγαλύτερες ακόμη επιτυχίες ο Δήμαρχος χάρισε σε κάθε αθλήτρια την έκδοση που έκανε ο Δήμος με τίτλο: «Εικαστικές Τέχνες και Αντίσταση» ενώ τους έκανε και ξενάγηση στο Δημαρχείο.

Τις πρωταθλήτριες της ΝΕΠ συνόδευσαν στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος της Ναυταθλητικής Ένωσης, Μανώλης Τσουραμάνης, ο προπονητής Δημήτρης Μπιτσάκος, ο βοηθός προπονητή, Ελευθέριος Μπόκαρης και ο Έφορος και μέλος του Δ.Σ., Δημήτρης Σινέμογλου.