Eurovision 2019: Έτσι θα εμφανιστεί η Τάμτα στη σκηνή του Τελ Αβίβ [εικόνες]

Τις εντατικές πρόβες ενόψει της Eurovision ξεκίνησε η Τάμτα, η οποία θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο με το τραγούδι Replay στο Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, η show-woman ετοιμάζει ένα δυνατό χορευτικό ώστε να εκπλήξει όλους τους Ευρωπαίους τηλεθεατές και φαν της Eurovision.

Σύμφωνα με το ogaegreece.com, το επίσημο eurovision fun club της Ελλάδας, υπεύθυνη για την επιμέλεια της σκηνικής της παρουσίας, έχει αναλάβει η κορυφαία χορογράφος από την Σουηδία, Sacha Jean Baptiste, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα από τις 22 Μαρτίου για να σχεδιάσουν την εκρηκτική χορογραφία.

Στην ομάδα έχει προστεθεί και η δημοφιλής Αμερικάνα χορεύτρια/χορογράφος Chali Jennings, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Μία ακόμη πληροφορία σχετικά με την εμφάνιση της Τάμτα στην Eurovision, η οποία και έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης της Κυπριακής αποστολής στο Facebook, είναι πως η Τάμτα θα πλαισιώνεται στην σκηνή του Expo Tel Aviv από τέσσερις άνδρες χορευτές.

Η ανάρτηση περιείχε και τα ονόματα αυτών, τα οποία είναι: Lamin, Kenny, Niklas και Benjamin. Πρόκειται για τέσσερις εξαιρετικούς χορευτές από την Σουηδία, με επιτυχημένη πορεία στον εν λόγω χώρο και φυσικά συνεργάτες της Sacha Jean Baptiste.

Τέλος η Τάμτα έχει ήδη αρχίσει να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram από τις πρόβες, δείχνοντας μας σκηνές από την χορογραφία της.