Απίστευτο: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα, έναν μήνα αφότου έφερε ένα αγοράκι στον κόσμο!

Μια νεαρή γυναίκα με δύο μήτρες έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα δίδυμα, έναν μήνα αφότου γέννησε ένα αγοράκι σ’ ένα πρωτοφανές περιστατικό στο Μπανγκλαντές.

Η 20χρονη Αρίφα Σουλτάνα γέννησε πρόωρα στις 25 Φεβρουαρίου ένα αγοράκι, αλλά 26 μέρες αργότερα πήγε με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα σ’ ένα άλλο νοσοκομείο κι οι γιατροί έμειναν άφωνοι όταν της έσπασαν τα νερά και την έπιασαν οι ωδίνες του τοκετού. Την οδήγησαν εσπευσμένα στο χειρουργείο και λίγο αργότερα με καισαρική τομή η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι!

«Δεν είχε καταλάβει ότι ήταν ακόμη έγκυος κι ότι κυοφορούσε δίδυμα», είπε η επικεφαλής γυναικολόγος του νοσοκομείου, Σίλα Ποντάρ στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τα δίδυμα ήταν υγιέστατα και δεν παρουσίασαν επιπλοκές.

Το περίεργο είναι ότι ούτε οι γιατροί στο πρώτο νοσοκομείο εντόπισαν τα έμβρυα που μεγάλωναν στη δεύτερη μήτρα της νεαρής χωρικής. Το αντιλήφθηκαν όμως στο δεύτερο όταν της έκαναν υπέρηχο.

«Το πρώτο παιδί γεννήθηκε από τη μία μήτρα και τα δίδυμα από την άλλη», είπε η δρ Ποντάρ. «Όταν ήλθε η ασθενής της κάναμε υπέρηχο και βρήκαμε ότι υπήρχαν δίδυμα. Μείναμε έκπληκτοι, σοκαριστήκαμε. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», πρόσθεσε…

Η 20χρονη και τα δίδυμα πήραν εξιτήριο στις 25 Μαρτίου μετά από τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο.