Βάσω Λασκαράκη: Όλα τα διαζύγια είναι δύσκολα, με κλάματα, δυστυχία και αγωνία

Για τη δύσκολή περίοδο του διαζύγιου της, τονίζοντας ότι κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη.

Μιλώντα στο περιοδικό People είπε μεταξύ άλλων: «Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, ούτε αντιμετωπίζεται με γέλια και χαρές. Φέρνει κλάματα, δυστυχία, αγωνία, όμως τίποτα στη ζωή δεν είναι άσπρομαύρο. Αν υπάρχει καλή θέληση και από τους δύο και κοινός σκοπός, που στη δική μας περίπτωση είναι το παιδί, μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω και να αντιμετωπίσεις ό,τι φέρει η ζωή».

Και αναφερόμενη στο δικό της διαζύγιο τονίζει η Βάσω Λασκαράκη: «Είχα την «τύχη» και την εξυπνάδα να διαχειριστώ το διαζύγιο μου με μεγάλη ωριμότητα. Και γι’ αυτό είμαι πιο περήφανη από όλα στη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι αφορά κανένα παιδί το διαζύγιο των γονιών του ως διαδικασία Το αφορά ότι αλλάζει η ζωή του, ότι αλλάζουν οι συνήθειες του, ίσως ο τόπος διαμονής του, αλλά όχι το τι συμβαίνει ανάμεσα στους γονείς του. Δεν το αφορά καθόλου, να γίνει μπαλάκι σε όλη αυτή την ιστορία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να νιώθει ασφάλεια, ηρεμία και απεριόριστη αγάπη. Να μην αισθάνεται ότι ζει σε εμπόλεμη ζώνη. Το παιδί θέλει τους γονείς του, όποια κι αν είναι η συναισθηματική κατάσταση μεταξύ τους. Για εκείνο ήταν, είναι και θα είναι οι δυο πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του».

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν για χρόνια παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίο είχαν αποκτήσει μια κόρη. Το ζευγάρι χώρισε πριν δυο χρόνια περίπου και όπως όλα δείχνουν και το… πιστοποιούν, η Βάσω Λασκαράκη έχει βρει τον έρωτα και την ευτυχία στο πρόσωπο του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου. Τα πράγματα, μάλιστα, δείχνουν… σοβαρά!