Θα χαθεί μια ακόμη ευκαιρία για την Πάτρα;

Μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι τα μηνύματα για την επιτυχή πραγματοποίηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, αλλά και της δημιουργίας αθλητικών υποδομών που θα μείνουν για χρήση στην πόλη.

Οι σκέψεις για αλλαγή των χώρων πραγματοποίησης των αγώνων, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ, που δεν έχουν διαψευστεί από τους αρμοδίους , αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορητικό τρόπο την αποτυχία των κυβερνητικών παραγόντων στον έγκαιρο σχεδιασμό και κατασκευή των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τους διεθνείς αγώνες.

Οι διθυραμβικές δηλώσεις του υπουργού Αθλητισμού, στις κατ’ επανάληψη, επισκέψεις του στην Πάτρα, έμειναν λόγια που φυλλορρόησαν! Το αθλητικό κέντρο της Αγυιάς δεν θα γίνει ποτέ! Αντ’ αυτού θα δούμε προκάτ εγκαταστάσεις, εάν τελικά διοργανωθούν οι Παράκτιοι Μεσογειακοί στην Πάτρα και δεν μεταφερθούν σε άλλη πόλη, όπως ήδη κάποιοι διακινούν ανάλογα σενάρια, που ελπίζουμε να διαψευστούν.

Οι πρόσφατες παραιτήσεις του προέδρου, αλλά και μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής δείχνουν στην πράξη τα αδιέξοδα που δημιούργησε η Κυβέρνηση με τις παλινωδίες της. Επιτέλους ο κ. Βασιλειάδης ας απαντήσει με παρρησία αν θα γίνουν οι αγώνες, όπως αρχικά είχαν σχεδιαστεί και όχι με “μπαλώματα” για να καταλήξουμε σε ένα ακόμη φιάσκο για την πόλη!

 

«Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος»