“Έπεσε” η Αγυιά στο ντεμπούτο του Τσιώλη

Παίζοντας με πολύ άγχος και κάνοντας μοιραία λάθη, η Παναχαϊκή ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη, με 1-3 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και απώλεσε την ευκαιρία να βρεθεί στην 2η θέση. Παράλληλα, η νίκη του Πλατανιά επί της Σπάρτης, έριξε τους «κοκκινόμαυρους» στην 5η θέση. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ήταν η πρώτη ήττα της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς ο Κισσαμικός προηγήθηκε μόλις στο 6′ με τον Κάσσο να εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα των «κοκκινόμαυρων» και να σκοράρει από κοντά για το 0-1. Στη συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα του Βοσνιάδη συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο, σπαταλώντας μάλιστα και αρκετές ευκαιρίες. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή ήρθε στο 30′ με τον Μωραΐτη να αστοχεί σε κοντινή κεφαλιά, ενώ ο Τσελεπίδης, μιμήθηκε τον συμπαίκτη του, πέντε λεπτά αργότερα και ως αποτέλεσμα, το 0-1 παρέμεινε μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Αρναρέλλης δεν συγχώρεσε νέο λάθος στην άμυνα των «κοκκινόμαυρων» και μετέτρεψε το σκορ σε 0-2 στο 52′, δίνοντας μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του. Τα δεδομένα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν στο 68′ ο Τσελεπίδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με 10. Ο Κάσσος μάλιστα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 76′ κάνοντας το 0-3. Η ομάδα του Τσιώλη κατάφερε να μειώσει σε 1-3 έπειτα από κεφαλιά του Ελευθεριάδη στο 88′ μειώνοντας το εύρος της ήττας.

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Petric, Σταμόπουλος, Πλέγας (Μπαστακός 28′), Αργυρόπουλος, Φουρλάνος (Παπατόλιος 77′), Ελευθεριάδης, Mohsni, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (Κολ 46′), Τσελεπίδης.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Αλί, Παπαχρήστος, Φαζός, Μουμίν, Τεγούσης, Ρίσκι (Αποστολόπουλος 83′), Αρναρέλλης (Βρεττός 75′), Κάσσος, Κουσκουνάς (Τόλι 38′).