Πολάκης κατά Στουρνάρα: Δεν ντρέπεται να μην με έχει καλέσει να του πάω στοιχεία για τα δάνεια των πολιτικών;

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης με δηλώσεις τους τις τηλεοπτικές κάμερες στο περιστύλιο της Βουλής.

Ο κ. Πολάκης  αναφερόμενος στην υπόθεση του Γεωργίου Πάσχα επιθεωρητή εποπτευόμενων εταιρειών της τράπεζας της Ελλάδος που όπως ανέφερε έχει πάρει δάνεια 800.000 ευρώ και δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ, έστρεψε τα βέλη του κατά του Γιάννη Στουρνάρα με  αφορμή τον έλεγχο του δικού του δανείου που ξεκίνησε η Τράπεζα της Ελλάδος

«Γεννώνται ερωτήματα για τον κ. Στουρνάρα που έτρεξε να ελέγξει το δικό μου νόμιμο δάνειο απλά και μόνο για να με σπιλώσει και το δεξί του χέρι που είναι ο κ. Πάσχος και  τον εκπροσώπησε στην εξεταστική της Βουλής, για όλα αυτά που έκανε δεν πήρε χαμπάρι. Δεν ντρέπεται να μην τον έχει απολύσει, να μην με έχει καλέσει να τους πάω εγώ στοιχεία για πολιτικούς που δεν αποπληρώνουν τα δάνεια τους. Δεν ντρέπεται ο Στουρνάρας να είναι διοικητής  της Υράπεζας της Ελλάδος; Ευαισθησία έχει μόνο απέναντι στους αντιπάλους του;».

Μάλιστα ο κ. Πολάκης  αναφέρθηκε και στην τροπολογία  για την πρώτη κατοικία και ανέφερε ότι ο κ. Στουρνάρας προσπάθησε να την εμποδίσει.

«Κατατέθηκε και η τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια που ο ίδιος  πάλεψε να μην γίνει.  το Πάσχα της διαπλοκής  και του γλεντάμε  έχει τελειώσει».

Μετά τη δήλωση του σε  συνομιλία που είχε  με τους δημοσιογράφους και όταν ρωτήθηκε ποιους πολιτικούς εννοεί που δεν έχουν πληρώσει τα δάνεια τους,  ο κ.Πολάκης  αναφέρθηκε στην Μαρία Σπυράκη και τον Αδωνι Γεωργιάδη αλλά και σε έναν συμπατριώτη του όπως είπε από το ΠΑΣΟΚ που πήρε 500.000 δάνειο την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ και έχει πάρει άλλα 600 χιλιάρικα σε δάνειο παλαιότερα.