ΠΑΤΡΑ: Η Γωγώ Βαρβαρέσου υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Η εμπιστοσύνη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου στο πρόσωπό μου με τιμά και με κάνει να αισθάνομαι περήφανη. Στις προσεχείς εκλογές, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, θα είμαι υποψήφια Διαμερισματικός Σύμβουλος Νοτίου Διαμερίσματος, με το συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!»

Με το Γρηγόρη Αλεξόπουλο μας συνδέει μια μακροχρόνια εκτίμηση – στήριξη που πηγάζει από την άψογη συνεργασία μας από τα διάφορα πόστα που βρέθηκε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι πλούσια, από τη δράση μου μέσω διαφόρων συλλόγων.

Στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κρύα Ιτεών έχω διατελέσει Γενικός γραμματέας (για πάνω από δέκα χρόνια) και Πρόεδρος (τα τελευταία 3,5 χρόνια). Είμαι εκπρόσωπος των 12 Συλλόγων του Νοτίου Τομέα και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 52 Δημοτικού σχολείου και του 51ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Να σημειώσω ότι έχω ενεργό δράση όλα αυτά τα χρόνια και ότι ανέλαβα πρωτοβουλίες για το μεταναστευτικό πρόβλημα πλάι στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Έχω μοιράσει τη ζωή μου στα Ζαρουχλέικα όπου μεγάλωσα και στα Κρύα Ιτεών όπου ζω. Αγαπώ τον τόπο μου και γνωρίζω τα προβλήματά του. Δεσμεύομαι να εργαστώ για το καλό των συντοπιτών μου εκπληρώνοντας το όραμά του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για μια πόλη εξωστρεφή που θα χαμογελά με αισιοδοξία στο μέλλον.