Μυρτώ Αλικάκη: Δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο με τον Λαγούτη γιατί…

Το βράδυ της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στην εκπομπή της «Μετά τα Μεσάνυχτα» τη Μυρτώ Αλικάκη. Η γνωστή ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο «Τατουάζ» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχία της «Αναστασίας», τη γνωριμία της με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και τους λόγους που δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο και τη σχέση που διατηρούν πλέον μεταξύ τους.

«Όταν πήγα στην οντισιόν για την “Αναστασία” ήξερα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να με πάρουν γιατί ο ρόλος έγραφε «η κοπέλα είναι φωτομοντέλο, κάνει πασαρέλα κλπ» και εμένα μου έλειπε το μπόι σίγουρα, αν όχι τίποτα άλλο!»

Η σειρά είχε τεράστια επιτυχία και η Μυρτώ Αλικάκη, όπως είπε χαρακτηριστικά «την ένιωσε στο πετσί της».

«Έκοψα τα μαλλιά μου κοντά γιατί αισθάνθηκα ότι χάνω την ιδιωτικότητά μου, ότι γινόμουν διαφανής!»

Όσον αφορά στα παιδιά της και στη σχέση της με τον πρώην άντρα της, η Μυρτώ εξομολογήθηκε:

«Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Εγώ γενικά αγαπώ πολύ τους καλλιτέχνες. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια. 

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί. Με τον Πέτρο δεν πάψαμε ποτέ να αγαπάμε και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Φωτογραφία: NDP

πηγη: thetoc.gr