Η προχειρότητα του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ Δυτικής Αχαΐας κ. Σταυρογιαννόπουλου, αδικεί την ιστορία και προσφορά του κόμματός του

Με αφορμή την έγγραφη διαμαρτυρία της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Δυτικής Αχαΐας (και όχι της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας) για τη μη κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρό της κ. Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο, στην επίσημη τελετή της χθεσινής Εθνικής Επετείου, τονίζεται ότι:

«Ο κ. Σταυρογιαννόπουλος, θυμήθηκε να ενημερώσει τον υπεύθυνο της Τελετής, λίγο πριν την έναρξη και όχι νωρίτερα το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου, όπως γίνεται παντού σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις. Η εκτός προγράμματος Τελετής κατάθεση στεφάνου, θα μπορούσε να προκαλέσει άλλες αντιδράσεις.

Δυστυχώς, η προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισε την εκπροσώπηση του κόμματός του αδικεί αυτό, την ιστορία του και την προσφορά του.

Εάν ο κ. Σταυρογιαννόπουλος – ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Μυλωνά – σκόπευε απλά να προκαλέσει εντυπώσεις, με την καταγγελία του, τελικά ούτε αυτό κατάφερε.

Και δεν το κατάφερε, γιατί σκόπιμα ξεχνά, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Συνδυασμού του Δημάρχου Χρήστου Νικολάου, ήταν και παραμένει αποτελούμενη από Μέλη και Στελέχη της Ν.Δ. Ένα κόμμα μεγάλο, εξουσίας, την πορεία και προσφορά του οποίου σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε.

Την επόμενη φορά ο κ. Σταυρογιαννόπουλος να είναι πιο προσεκτικός, κυρίως όταν αναφέρεται σε δημοκρατικές διαδικασίες και δημοκρατικούς θεσμούς».