Η Μαρία Ρεπούση εξηγεί γιατί δεν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Μολονότι πολλοί την θεωρούσαν σίγουρη, τελικά η Μαρία Ρεπούση, από τα πιο ενεργά μέλη της κίνησης «Γέφυρα» για την σύγκλιση της Κεντροαριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές.

Όπως προκύπτει από σχετική της ανάρτηση στο Facebook, η Μαρία Ρεπούση είχε κάνει συζητήσεις και πιθανώς είχε συμφωνήσει στην υποψηφιότητά της, αλλά η καθυστέρηση στην ανακοίνωση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, την οδήγησε στο να μην είναι, τελικά, υποψήφια.

Μην κρύβοντας την ενόχλησή της, η κυρία Ρεπούση υπογραμμίζει ότι δεν έχει πλέον τον χρόνο για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της, αφού εργάζεται και δεν διαθέτει κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ρεπούση

Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε.

 

Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας…

Δημοσιεύτηκε από Maria Repousi στις Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019