Ανένδοτος ο Βασιλειάδης για την αναδιάρθρωση

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Βασιλειάδης δέχθηκε στο Υφυπουργείο του αντιπροσωπεία της Super League, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση που του είχε ζητηθεί, με τους συλλόγους να επιθυμούν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος της Λίγκας, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης, και οι Μάρκου (ΑΕΛ), Δάρρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μπούσης, Πουρσανίδης, Σαμαράς (ΟΦΗ) και Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης) από πλευράς των συλλόγων.

Βασιλειάδης: «Αν θέλετε 16 ομάδες, καλή σας επιτυχία»

Ο Υφυπουργός κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων φωτογραφιών πριν την έναρξη της συνάντησης, είχε στο γραφείο της συνεδρίασης κάποια έγγραφα για τα οποία ο πρόεδρος της Super Lerague, Ευάγγελος Μπαταγιάννης αστειευόμενος ρώτησε τον Υφυπουργό: «Αυτή είναι η τροπολογία;», (σ.σ. φυσικά αναφερόταν στο θέμα της αναδιάρθρωσης που οι εκπρόσωποι της Super League δεν επιθυμούν να ισχύσει). Μάλιστα, ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε χαριτολογώντας: «Την έχει στο συρτάρι», ενώ ο Δάρρας πρόσθεσε στο κλίμα ευφορίας που υπήρχε: «Ο Υφυπουργός δεν έχει συρτάρια».

Με αυτόν τον τρόπο οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ που ήταν παρόντες θέλησαν να δείξουν τις διαθέσεις τους για την αναδιάρθρωση.

Ο κύριος Βασιλειάδης απάντησε με ένα μειδίαμα και λίγο πριν αποχωρήσουν από την αίθουσα οι εκπρόσωποι του Τύπου για να ξεκινήσει η συνάντηση είπε προς τους εκπροσώπους των ομάδων: «Έτσι κι αλλιώς έχουμε ξεκαθαρίσει ποια θέματα είναι εκτός ατζέντας», και φυσικά αναφερόταν στο θέμα της αναδιάρθρωσης.

Άλλωστε ήταν γνωστό ότι είχε δεχθεί να συναντηθεί μαζί τους, χωρίς ωστόσο να είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή της αναδιάρθρωσης.

«Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται»
Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες και προς το τέλος της οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά, με τους εκπροσώπους της Λίγκας να αρνούνται να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο (όντας αρκετά εκνευρισμένοι).

Αντιθέτως ο κ. Βασιλειάδης επανέλαβε ουσιαστικά όλα όσα είχε πει μέσα στην αίθουσα…

«Συναντήθηκα σήμερα με την Λίγκα μετά από αίτημά τους για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης αυτά τέθηκαν. Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση».

Πάντως αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι οι ομάδες ενημέρωσαν τον κ. Βασιλειάδη ότι θα ζητήσουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα τους…

Πηγή:www.gazzetta.gr