ΑΧΑΪΑ: Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στο Αίγιο, ο Τραπεζικός Διονύσης Λουκόπουλος

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:
«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου, θα είναι ο Διονύσης Λουκόπουλος.
Ο κ. Λουκόπουλος, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Αίγιο.
Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (Τμήμα Μεταλλειολόγων Μηχανικών) και είναι κάτοχος Πτυχίου Αγγλικής γλώσσας (Proficiency).
Είναι:
– Τραπεζικός Υπάλληλος (απόφοιτος του Τραπεζικού Ινστιτούτου της πρώην Ιονικής Τράπεζας). Εργάζεται στην Alpha Bank Αιγίου (τα τελευταία 25 χρόνια).

– Παντρεμένος με τη Δημοσιογράφο Ιωάννα Δημουλά και έχουν δύο παιδιά.

– Πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής και τα τελευταία χρόνια Πρωτοψάλτης στο Ναό του Αγίου Λεοντίου Αιγίου.

– Ιδρυτικό Μέλος του «Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας» και Ταμίας του Συλλόγου «Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας – Φίλιππος Οικονόμου» (μέλος από το 1985).

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:

«Γνωρίζω τον Χρήστο Γούτο από μικρό παιδί. Πήγαμε στο ίδιο Δημοτικό, παίξαμε μπάλα στις ίδιες αλάνες και μεγαλώσαμε με τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Είναι ιδιαίτερη τιμή μου, που με κάλεσε να τον στηρίξω στην προσπάθειά του για ένα καλύτερο Αύριο, ως υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας. Η εμπειρία και γνώση των παλαιών, σε συνδυασμό με τη φαντασία και διάθεση, για άοκνη δουλειά

και προσφορά, των νέων μελών της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», είναι το «κλειδί» για την επιτυχία, με γνώμονα την ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου. Ζούμε στον τόπο μας σήμερα, ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε την Αιγιάλεια του Αύριο».

 

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

 

«Η Διονύσης Λουκόπουλος, έχει ανθρωπιά, πλατιά κοινωνική δράση και πολυετή εμπειρία στη Διοίκηση. Το κοινωνικό του προφίλ και η βούλησή του να προσφέρει συλλογικά στην πόλη του, είναι αυτά που θέλουμε για το Αίγιο και την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».