(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Από σήμερα λειτουργεί το Εκλογικό Κέντρο του Νίκου Παπαδημάτου – Αισιοδοξία στην Παράταξη

“Προχωράμε δυνατά για τη νίκη. Με την Πάτρα ενωμένη, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα της μιζέριας, να μπούμε σε αναπτυξιακή τροχιά με εξωστρέφεια. Να καλυτερέψουμε την ζωή μας , την καθημερινότητα των πολιτών”. Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος  έδωσε το στίγμα των επόμενων κινήσεων της δημοτικής του παράταξης.

Δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν στο νέο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, που θα λειτουργεί από σήμερα Τρίτη, στην οδό Αγίου Ανδρέου πριν την οδό Γεροκωστοπούλου  και  όλοι δήλωσαν την πρ΄θεσή τους να δώσουν με δυναμισμό την μάχη των εκλογών. Να μάθουν οι πατρινοί τις θέσεις του συνδυασμού, να πληροφορηθούν τις αλλαγές και το νέο αέρα ανανέωσης που θέλει να φέρει ο Νίκος Παπαδημάτος στα δημοτικά πράγματα.

Τις επόμενες ημέρες ανεμένεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων να ξεκινήσει με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους περιοδείες σε κάθε γειτονιά και συνοικία της πόλης σε κάθε τοπικό διαμέρισμα , να φθάσει σε κάθε σπίτι η φωνή της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη”.