Σ. Τσιώλης: «Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και κόσμο»

Το πρωί ανακοινώθηκε (αν και η συμφωνία είχε κλείσει από την Παρασκευή), και το βράδυ έγινε η επίσημη παρουσίαση του Σάκη Τσιώλη. Στο ρόλο του οικοδεσπότη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Δημήτρης Δρόσος. Η συνέντευξη τύπου δόθηκε στον «Αστέρα».

Ο Τσιώλης θα κάνει την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση και την Τετάρτη θα ντεμπουτάρει στο ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό (3 μ.μ., Στάδιο Παναχαϊκής).
«Είναι μια δύσκολη μέρα, λόγω της αργίας. Την Τετάρτη έχουμε παιχνίδι, έπρεπε να τρέξουμε να γίνουν όλα γρήγορα, σήμερα το πρωί οριστικοποιήθηκε η συμφωνία δεν έμενε πολύ ώρα» είπε αρχικά ο Δρόσος και πρόσθεσε: « Δεν θέλω να πω πολλά, παρόλο που είναι δύσκολη εποχή για να βρούμε προπονητή, είμαστε τυχεροί καθώς βρήκαμε ένα προπονητή που θα παίρναμε το καλοκαίρι αλλά ευτυχώς ήταν διαθέσιμος αυτή τη περίοδο. Ο κ. Τσιώλης είναι προπονητής που δίνει το στίγμα του το θέλουμε να κάνουμε στη διοίκηση. Του κάναμε πρόταση, ευτυχώς για εμάς το δέχθηκε, είμαστε πιο αισιόδοξοι, πιο σίγουροι, να ολοκληρώσουμε την επίτευξή του στόχου που έχομε βάλει για φέτος».

Στη συνέχεια μίλησε ο Σάκης Τσιώλης ο οποίος τόνισε: «Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ τον κ, Δρόσο. Είδα αυτές τις μέρες ένα άνθρωπο με πολύ πάθος και μεγάλη διάθεση , μέσα στις δυο συναντήσεις που κάναμε να μου πει για το όραμα και την προοπτική αυτής της μεγάλης ομάδας. Ο κ. Μπακαλάρος και οι συνεργάτες του είναι σύμφωνοι πάνω στο πλάνο κα αυτό με ενθουσίαζε και είναι αυτό που θέλω και εγώ. Το δεύτερο κομμάτι αν πρέπει να είμαι εδώ, η απόφαση είναι γρήγορη αλλά έγινε γιατί πρόκειται για την Παναχαϊκή, που έχει μεγάλη ιστορία, και για τον κόσμο της»