“Ροζ” κύκλωμα: “Πήγαιναν με τη θέλησή τους” υποστηρίζει κατηγορούμενος

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δράση του ροζ κυκλώματος με δεκάδες γυναίκες, ανάμεσά τους και φοιτήτριες. Σύμφωνα με το Star ήταν επιχειρήσεις άρτια οργανωμένες και μάλιστα σε συνθήκες ανταγωνισμού.

Είναι ένας από τους τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι ψάρευαν κορίτσια για το ροζ κύκλωμα. Φέρονται να τις εντόπιζαν σε μπαρ καφετέριες, αλλά και στα social media. Τις έδειχναν στον φερόμενο αρχηγό, τον φωτογράφο. Εκείνος φέρεται να αποφάσιζε ποιες θα μπουν στην «επιχείρηση» που είχε στήσει. Το κύκλωμα έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες μέσω μιας συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής. Πίεζαν κορίτσια να κάνουν πολλά ραντεβού μέσα σε 24 ώρες. Τις έστελναν σε γιατρούς. Τις διάλεγαν από φωτογραφίες. Έλεγαν ότι επενδύουν πάνω στα κορίτσια.

“Από κάποιες κοπέλες που ζήταγαν να φωτογραφηθούν, κάποιες τις έστελνα στον Τ… (τον “εγκέφαλο” φωτογράφο). Από αυτές τις κοπέλες, κάποιες του έπιαναν συζήτηση ή μπορεί να τους είχε πει εγώ ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει και αυτή τη δουλειά. Ήξερα τι δουλειά κάνει ο Τ. Αλλά εγώ τον χρησιμοποιούσα ως φωτογράφο” ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος.

Ερωτηθείς αν τον ενοχλούσε αυτή η δουλειά, απάντησε: “Όχι δε με ενοχλούσε γιατί ήξερα ότι ήταν σοβαρός και κύριος”.

“Του πήγαινα κάποιες κοπέλες, όχι πάρα πολλές κιόλας. Για να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις επαγγελματικές καλές, είτε για το book που θέλανε να φτιάξουν τα κορίτσια είτε για να δημοσιευθούν στο internet σε κάποιοι site. Eίχαν πάει απολύτως με τη θέλησή τους. Δε μου έλεγαν οι κοπέλες τι θέλουν να κάνουν γιατί φοβόταν, δεν το λένε εύκολα ότι εγώ θέλω να πάω να κάνω β… τες. Μια κοπέλα μου είπε θέλω να έκανα αυτή τη δουλειά στην Ελβετία και τη Γερμανία και τη σύστησα στον «Κ”. δήλωσε.

“Με είχε διαβεβαιώσει ότι είναι κάτι ασφαλές” απάντησε ερωτηθείς αν υπήρχε άδεια για όλα αυτά.