ΠΑΤΡΑ: Ο Μωρέας ανοίγει ως Μόξυ Μαρίνα – Η ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου από τον Όμιλο Μarriott,

Εντός του ερχόμενου Απριλίου θα ξεκινήσει η λειτουργία του νέου ξενοδοχείου που έδωσε τη θέση του στο «Μωρέας». Το όνομα αυτού θα είναι: “Moxy Patra Marina”, λόγω της γειτνίασης με τη δημοτική μαρίνα θαλασσίων σκαφών.
Η ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου έγινε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου Μarriott, μαζί με απεικονίσεις του εσωτερικού των δωματίων (116 συνολικά) της νέας τουριστικής υποδομής.
Στις πληροφορίες που δίνει η ιστοσελίδα στους υποψήφιους επισκέπτες του, επαγγελματίες που επισκέπτονται την πόλη και τουρίστες, είναι ότι βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών (περπάτημα) από το κέντρο.
Τους προσκαλεί να ξεφύγουν από τη ρουτίνα με μια επίσκεψη στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή (εδώ είναι κάτι που δεν υπήρχε στο «Μωρέας») στην πισίνα που βρίσκεται στο τελευταίο και ψηλότερο επίπεδο.
Στα πλεονεκτήματά του αναφέρει ότι το ξενοδοχείο της Πάτρας μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για μια περιοδεία στην Πελοπόννησο, η οποία αποτελεί μια από τις ομορφότερες περιοχές της ελληνικής ενδοχώρας.
Τη διαχείριση έχει αναλάβει η Shaner Hotel Group, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της φιλοξενίας.
Πρόκειται για κοινοπραξία, που αποτελείται από τη Shaner Italia, του αμερικανικού «The Shaner Hotel Group» που διαχειρίζεται 50 ξενοδοχεία σε ΗΠΑ, Ιταλία και Μπαχάμες και η ελληνική CS Hospitality. Μαζί με το ξενοδοχείο της Πάτρας το σχήμα θα αναλάβει και το νέο ξενοδοχείο Academia of Athens Hotel στην Αθήνα. Τα Moxy Hotels -μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επωνυμίες της Marriott International – είναι μπουτίκ ξενοδοχεία που απευθύνονται στον ταξιδιώτη της νέας γενιάς. Το φρέσκο και πρωτοποριακό κόνσεπτ συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες με προσιτές τιμές.
Για το ακίνητο έχει υπογραφεί συμφωνία δικαιόχρησης (franchise agreement) ανάμεσα στην Εθνική Πανγαία και την Marriott International. Ο μισθωτής του ακινήτου είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του και λειτουργία του ως ξενοδοχείο πόλης.
Τα Moxy Hotels είναι το νέο εμπορικό σήμα της Marriott International, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014 με το άνοιγμα του αντίστοιχου ξενοδοχείου στο Μιλάνο.