Ο Γιούρι Γκέλερ υπόσχεται να σταματήσει το Brexit με… τηλεπάθεια

Ο Γιούρι Γκέλερ δεν θέλει να βγει η Μ. Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και προειδοποιεί τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, ότι «δεν θα της επιτρέψει». Με ανοικτή επιστολή του προς τη Μέι ο Ισραηλινός- Βρετανός «τηλεπαθητικός» και σταρ της τηλεόρασης τονίζει πως νιώθει «σε ψυχικό επίπεδο και με μεγάλη ένταση» πως οι περισσότεροι Βρετανοί είναι κατά του Brexit και υποσχέθηκε να σταματήσει τη διαδικασία τηλεπαθητικά.

«Νιώθω σε ψυχικό επίπεδο και με μεγάλη ένταση πως οι περισσότεροι Βρετανοί δεν θέλουν το Brexit. Σε αγαπώ πάρα πολύ, μα δεν θα σου επιτρέψω να πας τη Βρετανία στο Brexit. Όσο και αν σε εκτιμώ, θα σε σταματήσω τηλεπαθητικά- και πίστεψέ με, είμαι ικανός να το κάνω. Πριν προβώ σε τέτοιες δραστικές ενέργειες, σε καλώ να σταματήσεις άμεσα τη διαδικασία, όσο ακόμα μπορείς».

Ο Γκέλερ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, ζούσε στο Σόνινγκ, που ανήκει στο Μέιντενχεντ, όπου εκλέγεται η Μέι. Στην επιστολή του γράφει πως γνωρίζει την πρωθυπουργό 21 χρόνια, και ότι η ίδια έχει επισκεφθεί το σπίτι του.

«Τρία χρόνια πριν γίνεις πρωθυπουργός, πρόβλεψα τη νίκη σου όταν του έδειξα το κουτάλι του Ουΐνστον Τσώρτσιλ στην Κάντιλάκ μου, που σου ζήτησα να αγγίξεις» γράφει. Επίσης, ισχυρίζεται πως χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού για να διασφαλίσει πως ο Τζέρεμι Κόρμπιν των Εργατικών δεν θα «πάρει ποτέ τα κλειδιά για το Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ».

«Θα διασφαλίσω πως…δεν θα γίνει ποτέ ο ένοικος» σημειώνει στην επιστολή του.