Η δημοτική αρχή θα τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Η επέτειος της Επανάστασης του 1821 μας διδάσκει ότι η ενότητα που συμφέρει το λαό είναι μόνο η δική του ενότητα, η οργάνωση και ο αγώνας για να γίνει νοικοκύρης στον τόπο του τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή.

Ωστόσο στην ανακοίνωση με αφορμή την Εθνική επέτειο, φροντίζει να απαντήσει και στον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Παπαδημάτο και την Παράταξη “Πάτρα Ενωμένη” υπογραμμίζοντας:

“Ας είναι σίγουρος ο κ. Παπαδημάτος και η παράταξή του, ότι η Δημοτική Αρχή θα τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τα 200 χρόνια της επέτειο”

Υπενθυμίζεται οτι με χθεσινή του παρέμβαση ο κ. Παπαδημάτος είχε καλέσει την Δημοτική Αρχή να προχωρήσει αμέσως στη συγκρότηση Επιτροπής Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, η οποία θα αναλάβει σε τακτό χρονικό διάστημα την εκπόνηση του σχετικού προγράμματος, κατηγορώντας την για καθυστέρηση.

“Η Δημοτική Αρχή άλλωστε είναι εκείνη που έχει αναδείξει με πλήθος εκδηλώσεων την ιστορική επέτειο της απελευθέρωσης της Πάτρας από τους ναζιστές. Μια επέτειο που για δεκαετίες οι Δημοτικές Αρχές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ την υποβάθμιζαν για να μην θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μην γνωρίζουν οι νεώτεροι τους αγώνες του λαού και της νεολαίας, ενάντια στους φασίστες κατακτητές” καταλήγει η Δημοτική Αρχή στο μήνυμα για την Εθνική επέτειο.