(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση από το Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

????????????????????????????????????

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς» του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφερειακής Ημέρας Οδικής Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδος που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του φοιτητή Πάνου Μυλωνά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, εκδήλωση από το Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς, με την παρουσία της Προέδρου του κυρίας Βασιλικής Δανέλλη –Μυλωνά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε την κυρία Μυλωνά και τους συνεργάτες της για τη σημαντική συμβολή τους στην κυκλοφοριακή αγωγή των μαθητών καθώς και για την προσφορά τους στην δημιουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Απευθυνόμενος ο Αντιδήμαρχος στους μαθητές τους παρότρυνε να αξιοποιήσουν τις συγκεκριμένες γνώσεις, με την προσδοκία να γίνουν καλύτεροι από τη σημερινή γενιά, κυκλοφορώντας και οδηγώντας με ασφάλεια, με στόχο την μείωση των ατυχημάτων στην πόλη μας και τη χώρα μας.

Στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς» του Δήμου Πατρέων, εκπαιδεύονται κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας. Οι μαθητές επισκέπτονται, κατόπιν προγραμματισμού το χώρο, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών της σχολικής τους μονάδος και παρακολουθούν εγκεκριμένα προγράμματα διαφόρων επιπέδων από πιστοποιημένο εκπαιδευτή, ενώ συνδυάζεται πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση.