ΠΑΤΡΑ: Απειλούσε να πέσει στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας – Απανωτά κρούσματα αυτοκτονιών στην ευρύτερη περιοχή!

Άνδρας περίπου 60 ετών – γνωστός στις Αρχές – απείλησε για πολλοστή φορά, να πέσει στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ζαΐμη της Πάτρας.

Έγινε αντιληπτός, ενημερώθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική, που έσπευσαν στο σημείο και τελικά  μεταπείστηκε, κατέβηκε και μεταφέρθηκε  στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

Τις τελευταίες μέρες στη Δυτική Ελλάδα, καταγράφηκαν αρκετές περιπτώσεις αυτοκτονιών.

Το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα μια 52χρονη, όπως όλα δείχνουν, έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου από πολυκατοικία στη διασταύρωση των οδών Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου και Ναυρίνου της Πάτρας. Η γυναίκα είχε χάσει πρόσφατα τους γονείς της και συνήθιζε κάθε απόγευμα να πηγαίνει στο διαμέρισμα ηλικιωμένων θείων της για να τους φροντίζει.

Ξαφνικά και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό. Η γυναίκα δεν άφησε κάποιο σημείωμα πίσω της, αλλά δεν βρέθηκαν και ενδείξεις δυστυχήματος και έτσι εικάζεται πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν ακριβώς οι συνθήκες αυτής της τραγωδίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 30χρονος άνδρας, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στην Ηλεία. Ο 30χρονος ήταν αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με πηγές πριν από περίπου έξι χρόνια ο 30χρονος είχε χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δύο αγαπημένα του πρόσωπα.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του που είδαν τον άτυχο 30χρονο το πρωί της Τετάρτης, λίγη ώρα δηλαδή πριν βάλει τέλος στη ζωή του, αναφέρουν πως ήταν πρόσχαρος και δεν έμοιαζε να τον απασχολούσε κάτι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αγρίνιο, βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 55χρονος άνδρας με αυτοσχέδιο βρόγχο στο ισόγειο του παλιού αρχοντικού που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρύσανθου Αιτωλού και Μακρή, από γυναίκα που διέρχονταν από το σημείο. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και ισχυρή δύναμη της έσπευσε στο σημείο.

Τον άνδρα αναζητούσαν από το πρωί της ίδιας ημέρας οι οικείου του.

Το απόγευμα της Πέμπτης ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε εξ’ επαφής στο θώρακα και τραυματίστηκε θανάσιμα, στο Ζευγαράκι Μακρυνείας. Πρόκειται για γνωστό επαγγελματία του χωριού, περίπου 60 ετών. Την προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Αιτωλικού σε συνεργασία με το Α.Τ. Γαβαλούς.