Κύκλοι που εργάζονται στο παρασκήνιο, σπερμολογούν προκειμένου να προσποριστούν μικροπολιτικά οφέλη

Για μία ακόμη φορά, κύκλοι που εργάζονται στο παρασκήνιο, σπερμολογούν προκειμένου να προσποριστούν μικροπολιτικά οφέλη.
Χρησιμοποιώντας γνωστές τακτικές, επαναφέρουν μεθοδευμένα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία δήθεν η Νέα Δημοκρατία δεν έχει δώσει στήριξη σε υποψήφιο για τον Δήμο Πατρέων.
Ο στόχος τους προφανής: Την ώρα που η Παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος αποκτούν όλο και αυξανόμενη δυναμική στην πόλη και δεκάδες συμπολίτες μας στελεχώνουν τον συνδυασμό νίκης του αυριανού Δημάρχου, να επιτύχουν με δόλια και πλάγια μέσα την αποσυσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο σκοπός τους επίσης προφανής: Η δυσκολία τους να προσπεράσουν τις δικές τους αδυναμίες.
Για τελευταία φορά, ρητά και κατηγορηματικά ξεκαθαρίζουμε:
Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας,, η ΝΟΔΕ Αχαΐας και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού του κόμματος, στηρίζουν για τον Δήμο Πατρέων την υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου και την Δημοτική Παράταξη «Πάτρα Ενωμένη»
Και κάτι τελευταίο προς όσους σπερμολογούν: Όποιες προσπάθειες και να κάνουν, θα πέσουν στο κενό. Ο ευθύς λόγος ήταν πάντοτε ξεκάθαρος και παράγεται στο φως της ημέρας. Ο λόγος του παρασκηνίου και της πολιτικής λάσπης, παραμένει στα σκοτεινά υπόγεια. Εκεί ακριβώς όπου παράγεται.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Νο.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ
Ανδρέας Μαζαράκης