Γιάννης Αϊβάζης: Είναι αργά νομίζω για δεύτερο παιδί

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου και στο ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού αλλά και στην μοναχοκόρη του Ισμήνη.

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου είπε: «Σίγουρα όταν έχεις ένα παιδί και υπάρχει μια ένταση, το σκέφτεσαι πολύ περισσότερο, απ’ ότι αν είσαι μόνος σου. Από την άλλη το παιδί μας φέρνει πολύ περισσότερο κοντά. Με τη Μαρία μεγαλώνουμε μαζί. Το παιδί είναι σίφουνας, έχει πάρει και από τους δυο μας. Είναι απόλυτη, επιτακτική, με ευγένεια πάντα».

Όσον αφορά την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού, απαντά: «Είναι αργά νομίζω για δεύτερο παιδί. Περάσαμε δύσκολα, δεν περάσαμε εύκολα με αυτό που πέρασε η Μαρία, την επιλόχειο κατάθλιψη, είναι άλλο πράγμα να το λες και άλλο να το βιώνεις. Επ’ ουδενί δεν θα ήθελα η Μαρία να περάσει ξανά ένα ίδιο πράγμα».

Για την κόρη του, Ισμήνη, ανέφερε: «Όταν η Ισμήνη φτάσει 17 και έχει αγόρια δεν ξέρω πως θα είμαι. Είναι κρίσιμες ηλικίες. Αν θεωρήσεις ότι με τη μαμά της έχουμε μια υπέροχη σχέση και αγάπη εδώ και 12 χρόνια, θα σου έλεγα ναι, θα ήθελα να βρει κάποιον σαν και εμένα. Τους λυπάμαι όμως αυτούς που θα βρει η Ισμήνη. Είναι ένα παιδί πολύ καπάτσο. Θα παίρνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς πολλά – πολλά. Τους λυπάμαι πραγματικά».