Νέες απειλές Ρουβίκωνα σε γιατρούς και νοσοκομεία για «φακελάκια»: Μαζέψτε τους, γιατί θα τους μαζέψουμε εμείς

Νέες απειλές από τον Ρουβίκωνα και το γνωστό μέλος της αναρχικής ομάδας Γιώργο Καλαϊτζίδη, ο οποίος μέσω facebook στοχοποιεί γιατρούς και  νοσοκομεία που, όπως γράφει,  παίρνουν «φακελάκια» από ασθενείς.

«Μαζέψτε τους γιατί θα τους μαζέψουμε εμείς», γράφει στην ανάρτηση, ενώ μιλά για «βροχή» από φακελάκια που… κυκλοφορούν σε δημόσια νοσοκομεία.

kalaitzidis_fakelakia

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα που ο Ρουβίκωνας χαστούκισε γιατρό που είχε απαιτήσει «φακελάκι» από καρκινοπαθή.

Η επίθεση κατά του γιατρού έγινε στο ιατρείο του, όπου εισέβαλαν τέσσερα με πέντε άτομα του Ρουβίκωνα. Με ύφος μπράβου ένας από αυτούς ρωτάει κάποιον από τους συντρόφους του «αυτός είναι;» κι αφού λαμβάνει θετική απάντηση, στρέφεται κατά του γιατρού: «Εσύ είσαι αυτός που πήρε φακελάκι από καρκινοπαθή; Που βρήκε το θάρρος και το ‘βγαλε δημόσια και σ’ έκανε ρόμπα και καταδικάστηκες; Απάντησέ μου»! Ο γιατρός προσπαθεί να ψελλίσει μια απάντηση, «αφού ξέρεις την υπόθεση» και τότε ο Ρουβίκωνας επανέρχεται: «Τον όρκο του Ιπποκράτη τον ξέρεις;» και δίνει ένα χαστούκι στο γιατρό, που απαντά: «ναι, ρε παιδί μου»…

«Την επόμενη φορά θα σε πετάξουμε από το παράθυρο» απείλησαν αφού τον στόλισαν με «κοσμητικά επίθετα» και προκάλεσαν ζημιές στο γραφείο.