ΑΧΑΪΑ: Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στην Αιγιάλεια, ο Μάνος Καπαρός

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι :«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι ο Μάνος Καπαρός.

Ο κ. Καπαρός είναι 30 ετών, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Αίγιο. Είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Δομικών Έργων και εργάζεται στο αντικείμενο αυτό, ακολουθώντας την οικογενειακή επαγγελματική παράδοση, με εντιμότητα και συνέπεια.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Για να ασχοληθεί κανείς με τα κοινά πρέπει να θέλει, να μπορεί και να του δοθεί η αφορμή. Αισθάνομαι πώς η επιθυμία μου να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ, στο μέτρο των γνώσεων και των δυνάμεών μου, βρήκε ισχυρό κίνητρο, το πρόσωπο του Χρήστου Γούτου και της νέας Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ». Στο δυναμικό του ψηφοδέλτιο, πλάι σε ονόματα γνωστά, έμπειρα και δοκιμασμένα, παρουσιάζω και το δικό μου, θέλοντας να εκπροσωπήσω τη γενιά μου, με τις δικές της ανησυχίες και διεκδικήσεις, για ένα βελτιωμένο αύριο, με αξιοπρέπεια, συνέπεια στις αρχές του δικαίου, καθαρότητα, αισιοδοξία, νέες προτάσεις και προκλήσεις. Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι καλύτερο, ώστε κάθε φορά που σας συναντώ, να μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια, με καθαρό βλέμμα και σήμερα και αύριο».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Μάνος Καπαρός, εκφράζει το νέο και το διαφορετικό. Πάνω απ’ όλα εκφράζει τον υγιώς σκεπτόμενο πολίτη, ο οποίος από σχετικά μικρή ηλικία, δεν παρακολουθεί απλά αλλά παίρνει στα χέρια του τις τύχες του τόπου του. Οι γνώσεις του και η βούλησή του, σε συνδυασμό με τους έμπειρους συνοδοιπόρους μας αυτοδιοικητικούς, είναι ένα χρήσιμο μείγμα για την Αιγιάλεια που θέλουμε, την Αιγιαλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».