ΠΑΤΡΑ: Ο Θανάσης Κούστας υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

“Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του φίλου Γρηγόρη Αλεξόπουλου να συμμετάσχω, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στην κοινή προσπάθεια ώστε να δούμε την Πάτρα μας Πρωτεύουσα ξανά!”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αθανάσιος Κούστας, η οποία συνεχίζει ως εξής:

“Έχω, μια μακρά (τριάντα ετών) διαδρομή στα κοινά με την συμμετοχή μου στα Διοικητικά Συμβούλια Φορέων και Οργανισμών της περιοχής μας, όπως:

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.
Επιμελητήριο Αχαϊας
Οργανισμός Λιμένα Πατρών Α.Ε.
Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Και σε επιτροπές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Πανεπιστημίου Πατρών, Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, φιλικού διακανονισμού, αναπτυξιακών νόμων, νομοθετικού έργου κ.λ.π.

Θεωρώ ότι έχω την δύναμη και την θέληση να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει για το καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας. Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, με τον οποίο με συνδέει μακροχρόνια φιλία και αλληλοεκτίμηση, συγκεντρώνει στο πρόσωπό του χαρακτηριστικά ενός δημιουργικού και αποτελεσματικού Δημάρχου, διότι:
-Έχει μακρόχρονη και πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία με πλήρη γνώση των προβλημάτων αλλά και των αναπτυξιακών προοπτικών της περιοχής μας.
-Είναι συναινετικός, συνθετικός και συνεργάσιμος, όπως απαιτεί από έναν επιτυχημένο Δήμαρχο , ο νέος αυτοδιοικητικός νόμος, για να είναι αποτελεσματικός και παραγωγικός
-Διαμορφώνει ένα ψηφοδέλτιο με πρόσωπα που το πρωτεύον χαρακτηριστικό τους είναι η κοινωνική τους παρουσία και αναφορά και όχι ο ιδεολογικός τους χώρος, όπως θα πρέπει να είναι ένα αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που αντιστοιχεί και εκφράζει την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Για τους λόγους αυτούς και καθώς πιστεύω πως τα κόμματα δεν έχουν λόγο στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά μόνο οι πολίτες, θα αγωνισθώ και θα εργασθώ σε όποια θέση και αν με κατατάξουν οι συμπολίτες μου. Και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω στην υλοποίηση κάποιων από τα οράματά μου για την πόλη μας, όπως άλλωστε έχω κάνει και μέχρι τώρα από άλλους χώρους, στην συνεχή προσπάθειά μου να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία και στην πόλη μου.

Μια Αγγλική παροιμία λέει: «Η μπροστά πας η πίσω, στάσιμος δεν μένεις ποτέ …..»
κι εγώ έχω επιλέξει”.