ΠΑΤΡΑ: Αιφνιδίασε ο παρολίγον υπ.Περιφερειάρχης της ΝΔ Ηλίας Στεφανόπουλος – Στηρίζει Βικτωρία Αγγελοπούλου – “Παρών” στην Ομάδα Πολιτισμού Ρώρου του ΣΥΡΙΖΑ!

Μία αναπάντεχη παρουσία, αυτή του γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, Ηλία, έκανε αίσθηση κατά την πρόσφατη συνάντηση της επιτροπής Πολιτισμού της παράταξης ΩΡΑ Πατρών. Η συζήτηση αφορούσε στις αρχικές προτάσεις της παράταξης για τον Πολιτισμό.

Ο Ηλίας Στεφανόπουλος στηρίζει ανεπίσημα την π. πρόεδρο της ΔΕΠΑΠ Βικτωρία Αγγελοπούλου, με την οποία τον συνδέει παλιά φιλία.

Εξάλλου η ίδια η Βικτωρία Αγγελοπούλου σε σχετική ανάρτησή της στο facebook αναφέρει: “Γιατί στον πολιτισμό δεν χωρούν κομματικές αγκυλώσεις και για να παραχθεί έργο μακάρι όλοι οι πολίτες να συνεισφέρουν με τις προτάσεις τους. Είναι προσωπικός φίλος και συνεργάτης στα θεατρικά δρώμενα. Κομιτατζής όπως κι εγώ, γαρ…”

Μάλιστα η παρουσία του Ηλία Στεφανόπουλου σχολιάστηκε και από το στέλεχος της παράταξης Ηλία Γρηγόρη: “Μας περιποιεί μεγάλη τιμή οτι ο γιός του Κωστή Στεφανόπουλου, του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Ηλίας, γνωστός και καταξιωμένος δικηγόρος στην Πάτρα, συμβάλλει με τις γνώσεις και την παρουσία του στην πολιτιστική ομάδα της «Ωρας Πατρών» για την σύνταξη του προγράμματος του Πολιτισμού…”

Οι προτάσεις θα παρουσιαστούν σε σχετική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απρίλη, ώρα 18.00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, στην οποία θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους όλοι οι φορείς του πολιτισμού αλλά και μεμονωμένοι πολίτες.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΩΡΑ Πατρών, φίλοι της παράταξης αλλά και πολίτες που έχουν εμπειρία και ενεργό δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Ειδικότερα, συμμετείχαν οι: Αγγελοπούλου Βικτωρία, Αναγνωστόπουλος Γιάννης, Γιαννοπούλου Μαρία, Γρηγόρης Ηλίας, Θεοδωροπούλου Γεωργία, Κουρμπανά Μαρία, Κωνσταντάτος Ηλίας, Λαδάς Βασίλης, Μαγκλάρας Μανώλης, Μαλαμής Κώστας, Μαντάς Ευάγγελος, Μαρκέτος Γρηγόρης, Μιαούλη Λίλα, Μπούμπουλα Ευστρατία, Ξενόγιαννη Αβρακόμη, Παπανδρέου Γεώργιος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Παππάς Γιάννης, Πετρούτσος Άκης, Πολίτης-Στεργίου Βαγγέλης, Ρούντος Παναγιώτης, Στεφανόπουλος Ηλίας, Φραγκούλια Αγγελική, Χριστοδούλου Γεώργιος & Χριστόπουλος Βασίλης.

Πηγη:TheBest.gr