ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Υποψήφια με τον Χρήστο Νικολάου, στην Ωλενία , η νηπιαγωγός Παναγιώτα Κουνέλη

advertisement

«Αποδέχομαι την πρόταση του Δημάρχου ώστε να είμαι υποψήφια με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, η οποία είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Είμαι νέος άνθρωπος και θέλω να αγωνιστώ αλλά και να δοκιμαστώ στην Κοινωνία. Θα κάνω κάθε προσπάθεια για να πείσω ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να στηρίξουν την Παράταξή μας και όλοι μαζί να βάλουμε την Δυτική Αχαΐα πιο ψηλά» ανέφερε η Παναγιώτα Κουνέλη.
«Άλλος ένας νέος άνθρωπος, με ζωντάνια, ενθουσιασμό, χαμόγελο, ομορφιά και όρεξη για προσφορά, η Παναγιώτα, κοσμεί την Παράταξή μας. Με την υποψηφιότητα της, η ανανέωση στο συνδυασμό μας ξεπερνά το 50% και διαμορφώνεται μια εξαιρετική σύνθεση εμπειρίας & γνώσης με νιάτα, αισιοδοξία και καινοτόμες ιδέες» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.
Η Παναγιώτα Κουνέλη είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, του Τμήματος Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών Πανεπιστήμιου Πατρών και μένει μόνιμα στα Λουσικά.