ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιος με τον δήμαρχο, ο Φίλλιπας Λιάκος από την Λακκόπετρα

Με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και το Χρήστο Νικολάου, στην Δημοτική Ενότητα Λαρίσου, θα είναι υποψήφιος ο γνωστός επιχειρηματίας – έμπορος – ιδιόκτητης σύγχρονου συσκευαστηρίου επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων Φίλλιπας Λιάκος, από την Λακκόπετρα Αχαΐας.
«Για πρώτη φορά αποφασίζω να θέσω υποψηφιότητα και να αγωνιστώ και εγώ με την σειρά μου, σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχω, για τον τόπο μου. Ένα τόπο ευλογημένο και εύφορο. Έναν τόπο που ευδοκιμούν κάθε είδους αγροτικά προϊόντα. Ένα τόπο που χρειάζεται μαχητές, εργάτες, με υπομονή, επιμονή και πείσμα για την πρόοδο και την προκοπή του. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Χρήστος Νικολάου και για αυτό το λόγο επέλεξα να στρατευτώ μαζί του… Στην πρώτη θητεία του έγιναν αρκετά πράγματα τόσο σε όλο το Δήμο όσο και στην Λακκόπετρα. Δρομολογήθηκε η βελτίωση του οδικού άξονα της έδρας του Δήμου έως και το Λάππα που διασχίζει και το χωριό μας. Βελτιώθηκε και καλλωπίστηκε το κοινοτικό γραφείο. Ηλεκτροδοτήθηκε με δαπάνη της Δημοτικής Αρχής ο ναός της Αγίας Παρασκευής. Πραγματοποιήθηκαν διανοίξεις χειμάρρων και χαλικοστρώσεις αρκετών αγροτικών δρόμων. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνταν εργασίες καθαρισμού σε όλο το παραλιακό μέτωπο. Εκπονήθηκε μελέτη για την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου που συνδέει την Λακκόπετρα με το γειτονικό μας Λιμνοχώρι. Και είμαι σίγουρος ότι στην επομένη θητεία θα καταφέρουμε να βρούμε οικόπεδο ώστε να κατασκευαστεί και η πολυπόθητη πλατεία για το χωριό μας που για χρόνια την περιμένουμε» ανέφερε ο Φίλιππας Λιάκος.
«Ένας άξιος οικογενειάρχης, ένας επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας, ένας ανήσυχος και προοδευτικός συνδημότης, γέννημα θρέμμα της Λακκόπετρας – και όχι επισκέπτης – στρατεύεται μαζί μας, ανανεώνει τον συνδυασμό μας και μας φέρνει τον ενθουσιασμό και τον αέρα της Νίκης. Αγωνιζόμαστε και Προχωράμε Μαζί για την Δυτική Αχαΐα» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.
Ο Φίλλιπας Λιάκος μένει μόνιμα στην Λακκόπετρα είναι παντρεμένος με την Νικολίτσα Οικονομοπούλου του Παναγιώτη από την Κάτω Αχαΐα και έχουν τρία παιδιά.