Ποιοι παίκτες που αποχώρησαν επιστρέφουν στο MasterChef: Τα τρία φαβορί

Oι κριτές του MasterChef αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το Star έχει αποφασίσει την παράταση του παιχνιδιού.

Παράταση που θα γίνει με την επιστροφή κάποιων παικτών που έχουν αποχωρήσει.

Εξάλλου, όταν ο Τάσος αποχώρησε την Παρασκευή, ο Παντελής είπε στους κριτές «θα μου τον ξαναφέρετε έτσι;» με τους κριτές να χαμογελούν απλά, χωρίς να δώσουν απάντηση.

Σε συνέντευξή τους οι ίδιοι οι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιβεβαίωσαν την επιστροφή παικτών:

«Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Το ενδιαφέρον του παιχνιδιού είναι πως είναι πολύπλοκο και έχει διαφορετικές, πολλές και καθημερινές δοκιμασίες. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποιος με μία αποτυχία να βρεθεί προτεινόμενος. Εδώ το μέτρο σύγκρισης δεν είναι το πιο κακό, αλλά το λιγότερο καλό. Και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά, διότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η αστοχία δεν μπορεί να διορθωθεί», συμπληρώνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Λογικά, η πρόσκληση για επιστροφή στο ριάλιτι θα γίνει με ίσους όρους σε όλους όσους έχουν αποχωρίσει, οι οποίοι όμως θα κληθούν να κερδίσουν την επιστροφή τους στο MasterChef μέσα από μαγειρική δοκιμασία.

Τουλάχιστον οι τρεις πρώτοι θα επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Όσο για τα φαβορί αυτά είναι ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης που από την αρχή ήταν ένας από τους καλύτερους μάγειρες του παιχνιδιού, ο Γιώργος Ορφανός και ο Τάσος Κυρακλάκης που κανείς δεν περίμενε να αποχωρήσει την Παρασκευή.