Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε νονός και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμόγεννη, έκανε την εντυπωσιακότερη εμφάνισή της [εικόνες]

Λίγο πριν γίνει πατέρας, ο πρίγκιπας Χάρι έγινε νονός. Και η Μέγκαν Μαρκλ, ετοιμόγεννη, τον συνόδευσε στην εκκλησία.

Ο πρίγκιπας Χάρι, έχοντας στο πλευρό του την Μέγκαν Μαρκλ, βάπτισε την κόρη της εξαδέλφης του Ζάρα Τίνταλ. Το όνομα αυτής Λένα.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παριμένουν το πρώτο τους μωρό σε λιγότερο από ένα μήνα, μέσα στον Απρίλιο, ωστόσο αυτό δεν πτοεί την εγκυμονούσα δούκισσα του Σάσεξ.

 

Αν και λίγο πριν γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια άκρως στιλάτη εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, φορώντας ένα εντυπωσιακό βουργουνδί Dior παλτό, το οποίο καμούφλαρε την κοιλιά της και την έκανε υπέρκομψη. Vintage, με μεγάλα κουμπιά και υπέροχη γραμμή, αυτή η δημιουργία που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε τις εντυπώσεις. Η δούκισσα του Σάσεξ είχε συνδυάσει το φόρεμα με ένα υπέροχο τσαντάκι Victoria Beckham και ένα μπερέ Stephen Jones.

Το παρόν στη βάπτιση, εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ έδωσε και η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία με την παρουσία της ξάφνιασε άπαντες, αφού συζητήθηκε το γεγονός ότι παραβρέθηκε στη βάπτιση της μικρής Λένας, αλλά πριν λίγους μήνες δεν είχε παραβρεθεί στη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις, τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, έλαμψαν δια της απουσίας τους. Απών και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Η Λένα είναι το νεότερο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ. Είναι μόλις εννιά μηνών. Η μικρή Λένα είναι κόρη του πρώην παίκτη του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ και της Ζάρα Φιλίπς κόρη της πριγκίπισσας Αννας (κόρης της βασίλισσας Ελισάβετ) και του Μαρκ Φιλίπς, οι οποίοι έχουν χωρίσει από το 1992.