Η 5χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν στα βήματα της οικογένειας -Πόζες από μωρό [εικόνες]

Μπορεί ο Κάνιε Γουέστ να έδωσε άλλη μία συναυλία μετά την κυριακάτικη λειτουργία χθες, ωστόσο αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν η κόρη του, η 5χρονη Νορθ.

Η Νορθ δεν σταμάτησε να χορεύει υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει ανεβάσει στο Instagram η περήφανη μαμά, Κιμ Καρντάσιαν.
Η Νορθ Γουέστ με μαύρο φόρεμα με πούπουλα και μαύρο κραγιόνΗ Νορθ Γουέστ με μαύρο φόρεμα με πούπουλα και μαύρο κραγιόν

Η μικρή ήταν μέσα στην μόδα φορώντας ένα αμάνικο μαύρο φόρεμα με φτερά, με τα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά και ένα μαύρο κραγιόν στα χείλια της.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Κάνιε φαίνεται να πηγαίνει προς το μέρος της κόρης του χαμογελαστός και να αρχίζει να τραγουδά, με την μικρή να πιάνει αμέσως τον ρυθμό και να ξεκινά τον χορό και την Κιμ Καρντάσιαν να γράφει στην λεζάντα του βίντεο: «Το έχεις κορίτσι μου».
Η 5χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν δεν σταμάτησε να χορεύειΗ 5χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν δεν σταμάτησε να χορεύει

Η κυριακάτικη λειτουργία είναι μια οικογενειακή παράδοση για τους Καρντάσιαν φέτος, με πολλούς να εικάζουν ότι ο Κάνιε Γουέστ την χρησιμοποιεί για να δοκιμάσει τα ολοκαίνουρια τραγούδια που θα εμφανιστούν στο επερχόμενο άλμπουμ του «Yahndi».

Πάντως είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσουν οι θαυμαστες της Κιμ Καρντάσιαν στην τελευταία εμφάνιση της κόρης της, καθώς πρόσφατα είχε δεχθεί έντονη κριτική μετά την αποκάλυψη πως η 5χρονη Νορθ έχει φίλο.

Η Νορθ Γουέστ με την ξαδέρφη της, Πενέλοπε

Η Νορθ Γουέστ με την ξαδέρφη της, Πενέλοπε