ΑΧΑΪΑ: Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στην Ακράτα, ο τραπεζικός Θανάσης Χρυσανθόπουλος

????????????????????????????????????

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:
«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας, θα είναι ο κ. Αθανάσιος Χρυσανθόπουλος.

Ο . Χρυσανθόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας και σε ηλικία 18 ετών επέστρεψε στην Ελλάδα με τους γονείς του μετανάστες.
Εργάζεται επί 25 έτη στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και σήμερα είναι Υποδιευθυντής του Υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην Ανατολική Αιγιάλεια.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:
«Οι γονείς μου, με δίδαξαν τιμιότητα και ήθος, αξίες που πρεσβεύω ότι πρέπει να χαρακτηρίζουν όσους θέλουν ν’ ασχοληθούν με τα κοινά. Έτσι, θέτω υποψηφιότητα με τον Χρήστο Γούτο, για την ταύτιση απόψεών και επειδή πιστεύω ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας Δήμαρχος. Φιλοδοξώ να συμβάλω στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και πιστεύω ότι καλή είναι η κριτική από τον καναπέ, ωστόσο νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι, χωρίς επαγγελματικές βλέψεις στην πολιτική, πρέπει να βγούμε μπροστά».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Θανάσης Χρυσανθόπουλος, είναι ένας υγιώς σκεπτόμενος συντοπίτης, που με πραγματική θέληση δημιουργίας και προσφοράς, είναι έτοιμος να δώσει στην κοινωνία που ζει και εργάζεται. Πέραν από τη δουλειά του,
τον εμπιστεύομαι ότι θα μεταφέρει την εξυπηρετικότητα που τον διακρίνει σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, στην κοινωνία μας. Αυτό θέλουμε για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».